Hopp til hovedinnhold

Skap et personlig hjem…

…med fotografier i interiøret! Den tiden der skolebilder, bryllupsbilder og noen få fotografbilder var det eneste man hengte på veggen er over. Nå eier de fleste et godt kamera, og ikke minst ønske om å ta egne bilder. Resultatene er ofte flotte hverdagsøyeblikk som også kan gjøre hjemmet mer personlig.

 

Prøv å fange øyeblikk som sier noe om personene du foreviger. Et morsomt glimt i øyet, en furtende leppe, en god klem som knipses uten at det oppdages- eller kanskje til og med et trassanfall!;-)

 

Heng eller teip det opp, både ute og inne – og bytt gjerne ut ofte! For det er faktisk bare å kopiere og finne spennende format! Både store og små, det er bare fantasien som setter grenser!

 

Store bilder gjør mye av seg, men mange små sammen kan også være kjempefint! Ved å plassere i grupper kan det fremdeles se ryddig, men spennende ut. Bildelister er også en super måte å samle bilder på.

 

Ta en tur på Foto Knutsen og du vil bli overrasket over hvor rimelig, enkelt og kjapt det er å foredle favorittøyeblikkene dine!

Ha en flott uke!:-)

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar