Hopp til hovedinnhold

Yoghurt Heaven søker ansatte

I løpet av August åpner Yogurt Heaven i Galleriet!  Vi trenger en daglig leder og heltid/deltid medarbeidere.  Vi trenger medarbeidere som er seriøse, hardt arbeidende og har relevant erfaring.  Hvis du er interessert ta kontakt med info@yogurtheaven.no.

, ,

One Response to Yoghurt Heaven søker ansatte

 1. Isabell Neverdal 23. august, 2014 på 12:26 #

  Jeg ønsker med denne søknaden å presentere meg som en mulig ny medarbeider hos dere. Jeg mener min personlighet og at jeg er svært motivert og lærevillig gjør at jeg vil kunne tilfredsstille de egenskapene dere ønsker å ha.
  Jeg har nylig avsluttet 2-årlig helsefagarbeiderfag ved lønborgvidergående skole
  Jeg jobber på Zavanna kløverhuset som ekstrahjelp, der har jeg jobbet i 3 år og er fortsatt i jobb der.
  Som servicemedarbeider har jeg lært at kundekontakt og god service er grunnleggende, noe som en får igjennom god og tydelig kommunikasjon. jeg opplever å ha gode kommunikasjonsevner og at jeg kommer lett i kontakt med nye mennesker, da jeg er svært utadvendt
  På fritiden trener jeg. ellers er jeg veldig glad i å hjelpe andre mennesker, noe som jeg har fått god utfordring av og jobbe i praksis på sykehjem og bofellesskap
  Tidligere steder jeg har vært uti praksis beskriver de meg som ansvarsfull, strukurert, målrettet samt mestrer å arbeide selvstendig som i team. dette er egenskaper som jeg vil ta med meg videre om jeg får muligheten til å arbeide for dere.
  Om dere ønsker en person som har fokus på kundeservice, er entusiastisk og løsningsorientert, samarbeidsvillig, lojal, serviceinnstilt er jeg en aktuell kandidat. I tillegg Kan jeg å beskrive meg selv som pålitelig og pliktoppfyllende.
  Håper på en positiv tilbakemelding.

  Med vennlig hilsen
  Isabell Neverdal
  Nipedalen 79
  5164 Laksevåg
  Tlf: 45237264
  Isabellneverdal@hotmail.com

Legg igjen en kommentar