Hopp til hovedinnhold

Simple Minds konserten

I morgen kveld braker det løs i Bergen. Simple Minds er i byen og spiller på Plenen på Bergehus Festning. Simple Minds er en av mine favorittband fra 80- tallet. Det skotske bandet med Jim Kerr i spissen er kjent for superhitene «Dont you forget about me», Promised You A Miracle» og en av mine favoritter «Someone, Somewhere In Summertime». Simply Minds har vært innom alt fra punk til eletropop på veien mot stadionrocken og et samlet platesalg på 40 millioner. Gruppen var samfunnsengasjerte og viste sterkt engasjement i kampen mot apartheid. De har flere ganger hyllet Nelson Mandela. Bergen Live skriver i en pressemelding at Simple Minds annon 2010 er et band med stor spilleglede som vet å gi publikum valuta for pengene. Regner med at stemningen kommer til å stå i taket på Plenen på Bergenhus festning.

http://www.youtube.com/watch?v=b7XZPhgmTaw&feature=related

Antrekket til konserten finner du selvsagt her på Galleriet:

1. Hatt fra Accessorize, 2. skjerf fra Boutique NO 6, 3. T-shirt Monki, 4. lang kjole fra H&M, 5. naglearmebånd fra Titt Inn, 6. Ray Ban fra Optikus MON, 7. hatt fra Accessorize, 8. sko, veske, skolett fra Skotøyhuset, 9. shorts fra H&M, 10. Aigle støvler fra Skotøyhuset, 11, shorts fra Lindex og 12. jakke fra Lindex.

Er utrolig lei meg for at jeg går glipp av konserten når de først er i Bergen. Sukk… Noen av dere som skal gå? Nyt kvelden – someone, somewhere in summertime 😀

,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar