Hopp til hovedinnhold

byNatt tilbud – BR Leker

Torsdag 24.november er det nattåpent  i Bergen Sentrum. På BR Leker slår vi til med 25% på tre av våre mest populære varegrupper, nemlig Bellino, Kids Wood og Color Kids.

Bellino er leker for de helt minste barna, og her kan du finne den perfekte julegave for barn fra de er født til de runder et år. Du kan finne babygym, speil, tøybok, aktivitetstrompet, ratt til vogn og masse annet som barna kan leke med. Lekene i Bellino-serien er fargerike, artige og du kan selv velge om du vil ha leker med eller uten lyd.

Kids Wood er treleker for barna fra de er ett år og oppover. Lekene er laga av tre, har fine farger og er perfekte for små fingre som liker å utforske og å bygge. I Kids Wood-serien finn du biler for de minste, puttebokser/larver/hus, banebrett og verktøykasse – og masse mer. Både produkt og emballasjen er framstilt av miljøvennlige materialer som kan suttes på utan noken form for risiko, og lekene er pussa og polert slik at fliser og skarpe kanter ikke ødelegger leken. For mer informasjon om Kids Wood-lekene kan du se på nettsiden til Kids Wood. Der kan du sjekke hvilke leker som passar til barn i ulike aldre.

Color Kids er kreativitetsleker for barn fra ca to til ti år. Color Kids er og fargerike leker, og er leker der barna selv kan produsere. I Color Kids-serien finner du et vidt spekter av blyanter, tusjer, glitter, lim og annet som ungene kan lage sin egen kunst av. Du finner alt fra enkle fargeblyanter og a4-til pingviner som kan lage avanserte mønster.

Dessuten har vi gode førjulspriser på de andre varene i butikken. Og kanskje kommer Fetter BR?

Velkomen til oss!

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar