Hopp til hovedinnhold

En verdig vinner er kåret

Senterleder Hågen Solheim deler ut gavesjekken fra Galleriet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag er dagen da vi har kåret vinneren av konkurransen der et gavekort fra Galleriet på kr. 20 000 var premien. Det har vært stort engasjement rundt konkurransen generelt, men da vinnerinnlegget ble postet den 21. desember nådde engasjementet nye høyder. Innleggene i konkurransen har blitt spredd via facebook, e-mail, telefon, blogger og diverse forum. Nesten 500 deltok i konkurransen og over 30 000 stemmer har kommet inn i løpet av 23 dager.

Vinnerinnlegget er skrevet av Regine J. Reiersen. «Min beste venn Iris Sørbotten mistet sin mor og samboeren hennes i dødsbrannen i Åsane søndag 19.12. Iris bodde i samme hus og har mistet alle eiendelene sine. Tenk å miste det kjæreste man har rett før jul! Jeg mener virkelig at hun fortjener dette gavekortet. Moren til Iris var en fantastisk dame som elsket hun over alt på jord. Dette gavekortet hadde hjulpet henne godt på vei til å erstatte nødvendige ting. Ikke nok med det, så mistet hun sin far på samme tid i fjord, så hun har ingen nær familie å komme til denne julen. Dette er en utrolig god grunn til å gi din stemme, hun trenger det virkelig nå! Så stem, og gjør noe godt for en som virkelig trenger det!»

Regine fikk over 7000 stemmer i løpet av få dager. Vi gratulerer den verdige vinneren!

Vi ønsker også å premiere Sølvi Bjørnevoll for en knallgod innsats, og for at hun etter å ha lest Regine sitt bidrag valgte å oppmuntre sine blogglesere til å stemme på henne isteden for seg selv. Kjempebra! Sølvi får derfor et gavekort på kr. 5000. Gratulerer 😀

Malin Selvik som kom på 3. plass får et gavekort på kr. 1000. Gavekortet hentes i Informasjonen på Galleriet.

Gratulerer til vinnerne. 😀

,

3 Responses to En verdig vinner er kåret

  1. Alvilde 23. desember, 2010 på 18:23 #

    utrolig flott av deg Regine og melde på Iris, du er en fantastisk venn <3

  2. Ingvill 23. desember, 2010 på 19:59 #

    Du er en kjempefin venn Regine! Håper at Iris får det bra

  3. Cecilia Sjøstrand 26. desember, 2010 på 13:58 #

    åå! dette var kjempefortjent! Gratulerer så mye. Alle burde hatt en slik god venn

Legg igjen en kommentar