Hopp til hovedinnhold

Popup-store m’brace med Linnea Løtvedt

Jenter i strikkesett

Åpner lørdag 16. desember i 6. etasje.  Konkurranse på åpningsdagen: trekningen av et gavekort på 12 000,-

jenter i kimono

Møt Linnea
Lørdag 16. desember fra kl. 12-18 kan du møte Linnea i butikken og ta bilde med henne!

Konkurranse
ALLE som handler er med i trekningen av et gavekort på 12 000,-  Den heldige vinneren kan dermed velge seg hele kolleksjonen i valgfri farge og størrelse.

Om m’brace
m’brace er et varemerke som bygger opp under Linnea Løtvedt sine verdier og hennes fokus på mental helse. Det skal symbolisere det å omfavne de viktige tingene i livet, og flere av produktene som lanseres vil ha et positivt budskap i form av tekster som omhandler nettopp dette.

m’brace produktene skal være smakfulle og gi deg en følelse av velvære. Lekker blomsterdesign går igjen på mange av produktene, og stoffkvalitetene skal bidra til positiv selvfølelse, selv på litt tunge dager. Produktene er utviklet i samarbeid med anerkjent designer og det er valgt høy kvalitet på alle materialer.

Vi har lagt stor innsats på at du skal bli positivt overrasket når du pakker ut varene fra m’brace. Fabrikken som benyttes produserer for mange anerkjente kjeder og merkevarer og det er gjort et grundig forarbeid for å sikre at fabrikken tilfredsstiller kravene til Etisk handel.

jenter i pledd med hund Jenter i strikkesett

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar