Hopp til hovedinnhold

Piff opp barnerommet på 1-2-3!

På barnerommene er det fargerikt hele året, men det går fint an å få enda mer farger når det går mot vår. Eller i hvert fall skifte ut litt med enkle grep. Siden barnerom inneholder MANGE ting, liker jeg å ha et par hovedfarger som går igjen i interiøret. Leker og fargerike barn lager plenty liv uansett!;)

 

Vi har gjort en kraftig vitalisering av lekerommet hos oss, med den herlige fargekombinasjonen gult og rosa. Rosa hadde vi MYE av fra før, ved  legge til gul fikk vi en ekstra piff!

 

Du husker kanskje stjernene jeg laget til nyttårsbordet? Jeg har laget flere girlandere etter samme prinsipp. Du trenger bare litt tykke ark i ønskede farger, saks og tråd. Til disse sirklene har jeg brukt en utstanser kjøpt i hobbybutikk (sånn at jeg slipper å klippe ut alle sirklene). Du kan enten sette et par sting i hver for hånd, eller bruke symaskin. Voilà – heng opp hvor som helst!

 

Også de herligste knallgule putene fra Kremmerhuset som virkelig bringer solen inn- løp og kjøp! Nå må bare solen komme også!:)

 

Ha en strålende uke!

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar