Hopp til hovedinnhold

Mineralsminke uten bismuth!

Jeg har en utrolig sensitiv hud og reagerer på det aller meste som jeg får på huden.
Derfor er det ikke så lett for meg å finne sminke som jeg ikke reagerer på.

Jeg er spesielt opptatt av at det ikke skal være bismuth oxychloride i sminken. At det faktisk brukes syns jeg er forkastelig, men det er nå min personlig mening. Kort fortalt så er det langt i fra et naturlig stoff som skaper stor irritasjon (på min hud hvertfall), og bør vaskes av igjen med en gang. Jeg blir helt rød i ansiktet og det svir skikkelig.

Derfor så blir jeg litt sjokkert over at folk skryter sånn av andre diverse merkesminke er så utrolig bra. De kan umulig å ha lest innholdsfortegnelsen og forstått hva det inneholder. En av grunnene til at den sminken gir så utrolig bra dekk i forhold til andre mineralsminke er jo nettopp pga bismuth.

The Body Shop har hvertfall mineralsminke uten bismuth og jeg bare elsker det. Ikke føler jeg at jeg har noe sminke på og det gir perfekt dekk. Porene blir ikke tettet igjen og det beste for min del: DET KLØR IKKE:)!

Øyenskyggene har sterke pigmenter og kan brukes til hverdags og fest..LOOOOVE IT!

Solpudder nr 1 ser er bare en stoooor favoritt. Alle jeg kjenner bruker det. I boksen så ser det ut som det er veldig mye shimmer, men når du får det på er det perfekt. Du får uansett prøve det i butikken, hvis du ikke tror meg:).

Hvilken sminke bruker du? Er du opptatt av hva sminken inneholder?

http://nettienett.ipublish.no/mineralsminke-uten-bismuth/

,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar