Hopp til hovedinnhold

Miami guide

Miami har alt å by på, enten du er ute etter god shopping, deilig mat, uteliv, kunst, spa, designhoteller eller bare rolig sjøliv så finner du det garantert her. Byen har vunnet meg over gang etter gang, her er noen av mine beste tips for å få det meste ut av Floridas hovedstad.

  • Over broen fra South beach finner du Bayside, her skjer det alltid mye, og man burde blant annet ikke dra herfra ute å ha vært på en skikkelig båttur. American Airlines Stadion ligger også rett ved siden av Bayside, her kan man få med seg en Basketkamp med de lokale Miami Heat.

 

  • Utendørs varehuset Bal Harbour helt øverst på Miami Beach huser alle luksusbutikker, her finner du alt fra SAKS til Saint Laurent. Man kan spare en del på designervesker og sko her i forhold til hjemme, men jeg anbefaler et besøk hit om du har tenkt å shoppe eller ei, fordi dette jungelinspirerte varehuset virkelig er noe for seg selv. Det perfekte stedet å oppsøke for lunch, pampering eller people watching.

 

  • Restauranten Santa Fe på Bal Harbour har en pizza som er ut av denne verden. Tommel opp!

  • The Mondrian på South Beach er et designhotell i verdensklasse, men uansett om du vil koste på deg noen netter her eller ei er Restauranten et must. Det perfekte sted for Brunch! Tips; For ca 300 nok. får du dagspass inn i bassengområdet deres på baksiden av hotellet. Her venter deilige solsenger, private lounges, utsikt til havet, uimotståelige drinker og herlig avslappet atmosfære.

  • En sparertur på South Beach er super avslappende. Stranden er fin for trening, men også det perfekte stedet og bare ta med noen venner, noen øl og nyte solnedgangen. Du finner en rekke gode restauranter fra 15th street og nedover stranden som kan være morro å besøke, men området generelt er ganske «turistifisert», så ettervært kan det være bedre å oppsøke andre mer lokale steder og få med seg det «ekte miami».

 

  • Miami Design District ligger en 10 minutters taxitur unna South Beach. Det er et område i utvikling så det skjer ikke så mye her, enda men er uansett verdt et besøk om du er interessert i kunst og mote. Store merkevarer som Gucci og Marni har så langt etablert seg her, og flere kommer snart, da de satser på å bli Miami`s Soho (som i NYC.)

 

  • Lincoln Road er hovedgaten på South Beach, her finner du alle tenkelige butikker, alt fra de store kjedene til mindre lokale aktører. Victorias Secret, H&M, Bebe, Ricky`s osv. Etter shoppingen kan du gå på kino eller på restaurantstripen som går fra begynnelse til slutt, så her brukte vi mange kvelder.

Alchemist ligger i begynnelsen av Lincoln Road, og er en av de bedre butikkene Miami har å by på. De har en butikk på gatenivå og en til avdeling rett ovenfor i det verdensberømte Lincoln Road Parking House. Vareutvalget deres er nøye plukket fra hele verden, så dette er stedet å besøke om du er ute etter unike designskatter.

  • Miami har mat i verdensklasse, men The Dutch på W hotels var kanskje et av de beste restaurantbesøkene våre denne gang. Enkel gode råvarer tilberedt på revolusjonerende måter!

 

  • Typisk amerikanske restauranter og diners langs South Beach, bra sted å oppsøke om du plutselig craver burgers og milkshakes.

Bilder: Ulrikke Lund.

  •  Nydelige solnedganger fra South Beach stort sett året rundt. Vi sees igjen snart Miami!

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar