Hopp til hovedinnhold

Medlemstilbud lørdag 28. april

Lørdag 28. april arrangerer vi medlemsdag for alle våre fordelskunder. Da får man mange gode tilbud i flere av våre butikker – og man kan være med i trekningen av Shoppingtur til London for 2 personer med shoppingbudsjett på kr. 20 000, Nespresso kaffemaskin fra Kitch`n, Christiania bestikksett 51 deler fra Christiania GlasMagasin, Ed Hardy parfymegavesett til både han og henne fra Vita, 3 stk. gavekort på kr. 500 fra Din Sko, smykker fra Claire…. For å være med i konkurransen må man melde seg på konkurransen i 1. etasje på Galleriet på lørdag fra kl. 09.30 – 17.00. Vi trekker vinneren kl. 17.30. For å bli med i konkurransen må man være fordelskunde på Galleriet.

NB! 18 års grense på premien Shop til you drop i London…

Se knalltilbudene til våre fordelskunder her….

 

– 25 % på alle Orkidèer fra Blomstergalleriet og på BIT får man kjøpt Frappe til kr. 25,-

Hos Optikus MON er det visning av Ray Ban solbriller. Da får DU muligheten til å shoppe fra fullsortimentet til Ray Ban – altså alle modeller i alle fargevarianter fra egen representant fra Ray Ban.

Tilbudene er kun til våre fordelskunder. Er du ikke fordelskunde hos oss – så fortvil ikke – meld deg inn nå – så får du tilbudene også. Enklere blir det ikke 😀

Eller send SMS med GALLERIET til 2229 for å bli medlem.

Vi sees på kundedagen vår på lørdag…

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar