Hopp til hovedinnhold

L’ÉTOILE

Torsdag 26. januar var vi så heldige å kunne presentere en overraskelsesopera for våre kunder her på Galleriet. Se innslaget her.

4. februar, kl. 18:00, 6., 8. og 9. februar, kl. 19:00 i Grieghallen
 Billetter bestilles hos billettservice.

La Belle Époque møter det blendende Broadway i denne produksjonen av den sjeldne operajuvelen fra slutten av 1800-tallet. Mark Lamos‘ stilfulle regi, inspirert av Toulouse-Lautrec, gir liv til de berømte cancan-jentene i en sprudlende koreografi av Seán Curran.
 
L’Étoile (Stjernen) foregår i en eventyrverden full av forviklinger og absurd komikk. Samtidig er Emmanuel Chabriers opera regnet som et musikalsk mesterverk, som ble beundret av både Debussy, Ravel og Stravinskij. I de seneste tiårene har L’Étoile fått et oppsving i popularitet – blant annet ble den nylig satt opp på Staatsoper i Berlin under ledelse av Simon Rattle.
 
I Bergen opptrer den etterspurte franske tenoren Jean-Paul Fouchécourt som den helsprø Kong Ouf, sammen med Blandine Staskiewics i rollen som Lazuli. De inntar operascenen sammen med et europeisk lag solister og Kor Vest, akkompagnert av Bergen Filharmoniske Orkester.

http://www.youtube.com/watch?v=Q4xvunpXilg

Se mer her: http://dennyeopera.no/

Kanskje man skulle tatt en tur i operaen 😀

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar