Hopp til hovedinnhold

Ledig Visual stilling 80% DELTID Monki

Søknadsfrist 28.02.2014. Tiltredelse april 2014.

Som en selger hos Monki er det å være en god representant for firmaet og å jobbe aktivt for å øke omsetningen en av dine viktigste arbeidsoppgave og ansvarsområder.

Du er ydmyk, effektiv, fleksibel og ærlig. Du jobber sammen med vårt team for å få størst mulig kunnskap om våre produkter, og yte best mulig service til våre kunder. Kommunikasjon og merchandising er nøklene til å øke salget. Sammen med butikksjefen og resten av teamet, vil du utvikle butikken innenfor rammene av vårt konsept.

Du vil også ha ansvaret for å holde tidsfrister etter aktivitetsplanen og holde deg selv og teamet oppdatert med informasjon. Din jobb er å stadig fornye utseendet på butikken og å skape en moderne, inspirerende butikk.

 

Du ser nye salgs muligheter og du ser butikken som den viktigste salgs-og markedsføringskanal.

 

Som Visual merchandiser på Monki vil vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Du skal ha erfaring fra salg, gjerne fra lignende bransje. Erfaring med visual merchindising er ønskelig, men ikke et krav.
  • Du skal være positiv og bidrar til godt arbeidsmiljø
  • Du skal være ansvarsbevisst, ha god samarbeidsvilje og ordenssans
  • Du skal være utadvendt og trives med personlig salg

Vil du vite mer om stillingen ta kontakt med butikksjef Mia Mikalsen på telefon 55 30 39 90. Skriftlig søknad med CV, leveres personlig i butikk eller sendes på mail til: Mia.Mikalsen@monki.com 

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar