Hopp til hovedinnhold

Hva har du på kjøkkenet ditt?

Annika, butikkleder på Olivenlunden 1830

Selv når du er skrubbsulten, handler mat om så mye mer enn å bli mett. Et måltid er et samlingspunkt der et stykke brød dyppet i olje kan være nok for å skape et genuint fellesskap.

Nå er butikkene våre fulle av årets olivenoljer. De er et resultat av hardt arbeid utført av mennesker med kunnskap og ekte lidenskap for ren smak.

Vi på Olivenlunden 1830 vil videreføre denne gode smaken til deg. Som kunde hos oss kan du smake på en rekke gode kombinasjoner av olje, balsamico og krydder i tillegg til alle våre fantastiske middelhavsspesialiteter. Og vi deler gjerne vår kunnskap om Olivenolje og balsamico med deg. Kanskje du vil ha middagstips eller en gave som vil være en sann smaksopplevelse!

Butikksjefen vår på Galleriet, Annika, har mye olje og balsamico hjemme på kjøkkenet. Vi har derfor spurt henne litt om Olivenlunden 1830 og produktene derfra.

Hva bruker du mest?

– 3 års vellagret balsamico og en av de rene Grand Cru oljene våre er noe som må være på kjøkkenbenken,  ellers er nok Pesto Genovese og Halvtørkede økologiske cherrytomater mine favoritter blant spesialitetene. Jeg har de sammen med pasta linguini i matpakken i dag!

Hva liker du best ved jobben din?

– Jeg elsker å la folk få smake virkelig god olivenolje. Vi smaker gjerne 3-4 forskjellige og prøver å finne frem til kundens favoritt. Det er både utfordrende og gøy. Spesielt morsomt med de som aldri har smakt ordentlig god olivenolje tidligere!

 

Hva gjør Olivenlunden 1830 så spesiell?

– Vi er jo en spesialforening for de som vil ha kvalitet og de beste smakene. Å ha en god olivenolje vil gjøre at maten smaker enda bedre 🙂 En annen ting er at de som jobber hos oss har en genuin glede for jobben sin. Så her opplever man både gode smaker og god service.

På bildene under ser du hvilke produkter vi finner på Annikas kjøkken:

 

, , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar