Hopp til hovedinnhold

Galleriet vant prestisjetung pris

2013/02/prisutdeling1.jpg

Markedskoordinator på Galleriet, Maria Strandenes og senterleder Hågen Solheim – kjempefornøyde og glade med prisene.

 

Salgs- og Reklameforeningen i Bergen kårer hvert år den beste reklamen som er laget i Bergen. Konkurransen høster stor prestisje blant reklamebyråene i Bergen og har vært medvirkende til en generell kvalitetsheving av arbeid som produseres. Konkurransen gjennomføres hvert år i februar og arrangementet ble i år arrangert for sjette år på rad.

Galleriet vant i år 2 priser for sitt miljøkonsept SUBWASTE.  Galleriet fikk først prisen i åpen klasse og her er juryens kommentar til denne prisen: «Helt fantastisk! Dette er et bevis på hva kreativitet kan utrette. Hvis juryen skal utsette en eneste ting på arbeidet er det at jobben ikke var sendt inn i flere kategorier.»

Som avslutning på årets prisutdelingen ble den gjeveste prisen, hedersprisen utdelt. Galleriet vant også denne gullprisen for sitt SUBWASTE-konsept.

Juryens hadde store lovord å si om konseptet som er utviklet i samarbeid med reklamebyrået Orangeriet. Juryens kommentarer til arbeidet var: «Helt fantastisk arbeid! Vi håper at arbeidet blir sendt til konkurranser utenfor landegrensene der det kan representere Norges stolthet».

 

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar