Hopp til hovedinnhold

Et supermykt tilbud til deg!

Vi har kommet godt igang med månedens tilbud, som er 3 for 2 på alle våre makeupkoster.

Kostene våre er 100 % syntetisk nylon. Dette gjør at de er supermyke, de mister ikke hår og de er allergivennlig.

De fleste vet ikke at hvis man vasker makeupkoster regelmessig, vil de holde i mange år. Pudderkoster og øyeskyggekoster bør vaskes hvertfall en gang i måneden. Koster som brukes til flytende produkter som foundation og concealer, bør vaskes en gang i uken.

Vi anbefaler en Brush Cleanser som du bare sprayer på kostene som overflaterens. ( 98 kr )

Når du skal vaske kostene mer grundig, har vi f.eks Tea Tree serien vår. Facial Wash eller Body Wash er antibakteriell og løser opp sminken fra kostene enkelt. ( 98 kr ). Man kan også bruke mild håndsåpe eller shampoo uten såpestoffer.

Våre 3 bestselgende koster er Retractable Blusher Brush – som er en rougekost som også er blitt vår favoritt til å legge BB-Cream på med. (159kr)

Blender Brush er en perfekt følgesvenn til dine øyeskygger og et must når man legger sotede øyne. (109kr)

Face & Body Brush, perfekt til pudder og solpudder. (169kr)

 22.april 2013 begynte vi vår nye underskriftskampanje mot testing på dyr i kosmetikkbransjen. Her samarbeider vi med Cruelty Free International, som er en global kampanje for å stoppe dyretesting. 11.mars tredde forbudet mot dyretesting i EU i kraft . Kosmetikk som er testet på dyr kan ikke lenger selges eller markedsføres – hele produksjonsprosessen i tillegg  til ingredienser og råmaterialer. Med denne underskriftskampanjen, er målet vårt at hele verden skal følge etter. The Body Shop har aldri testet på dyr og kommer aldri til å gjøre det.

Kom innom din nærmeste The Body Shop butikk og signer oppropet idag!

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar