Hopp til hovedinnhold

Elektrosenteret blir ELON

Elektrosenteret blir ELON – nyåpning i Galleriet i Bergen onsdag 28. august Den kjente og kjære elektronikkbutikken i Galleriet på Torgalmenningen i Bergen, Elektrosenteret AS, ble i mai 2019 medlem av Elon Norge. Butikken er den første i Norge som er bygget om til Elon kjedens splitter nye butikk-konsept, og inviterer gamle og nye kunder til åpningsfest onsdag 28. august kl. 09.00. Elon Norge har ambisjoner om å åpne inntil 10 nye butikker det neste året, og Bergen og omegn er en region hvor kjeden er lite representert pr i dag og hvor det er rom for flere Elon butikker.

Eier og daglig leder, Rainer Fredriksen, har i mange år i Galleriet på Torgalmenningen tilbudt innbyggere, studenter, bedrifter og organisasjoner i Bergen sentrum lydprodukter, lyskilder, småelektrisk, «gaming» og tilbehør. Gjennom samarbeidet med Elon, vil butikken nå utvide sitt sortiment med konkurransedyktige priser på hvitevarer, TV, mobil, kjøkkenartikler og belysning i en fullstendig oppusset underetasje.

«Vi vil fortsatt fokusere på nærhet til kunden, høy servicegrad og et godt tjenestetilbud», sier Rainer Fredriksen og butikksjef Frode Nyland. Begge to er kjente ansikter i butikken gjennom mange år. Butikken ønsker å tilby rådgivning innenfor alle varegrupper, og vil også tilby kundene sine hjemkjøring og installasjon av hvitevarer. I tillegg tar butikken imot elektriske produkter for gjenvinning. «Etableringen i Norges nest største by, Bergen, er viktig for oss, da vårt mål er å bygge opp et landsdekkende butikknett i Norge», sier Asle Bjerkebakke, Administrerende Direktør i Elon Norge. «Med etableringen av Elon på Galleriet i Bergen nærmer vi oss 50 utsalg fordelt over hele landet».

One Response to Elektrosenteret blir ELON

  1. Øystein Svensk 11. februar, 2020 på 10:22 #

    Eg jabar øreplugger L pluggen bliker rød lyst orne fø meg ny dem en pluggen koplet seg på r plugger kopler seg men ikke L pluggen

Legg igjen en kommentar