Hopp til hovedinnhold

Den gode smaken…

 

…finner du i den franske kokken og konditoren Nicholas Vahé sin produkter! Denne cookiesmixen er en del av en større kolleksjon fra Nicolas Vahé som Kanel har masse av nå. Du finner blant annet flere typer kjeksblanding (salte og søte) , oljer, balsamico og krydderblandinger.

 

nv1b

 

Produktene er spennende, og har utrolig bra smak, at de gjør matlaging enklere er ren bonus! Til denne ferdigblandede mixen tilsettes bare ett egg og 80 gram smør, så får du en stor deig. På etiketten foreslår de å dele i 18-20 kjeks, men jeg laget dem mindre og fikk ca. 45 kjeks.

 

nv3b

 

Jeg er egentlig ikke superbegeistret for kaker og kjeks, men disse var virkelig gode! De smaker sitron og mandel, og jeg raspet litt ekstra sitron over; søtt og syrlig er perfekt sammen! Og jeg skal love deg at de fikk bein å gå på, ALLE i familien elsket dem!

 

nv4c

 

På Kanel fant jeg også keramikkskåler og telysholdere i en nydelig lys mintfarge som gir vårfølelse. Serviettene er også fra Kanel, og der finner du også masse kule papirsugerør i mange farger! Flasken til cookiesmixen har skrukork og kan brukes etterpå, f.eks. til melk.

 

nv5b

 

Jeg vet i hvert fall at jeg skal hamstre inn mange av disse i flere smaker,
det er supert til å ha i skapet når man har lyst på noe godt på 1-2-3 eller som venninne/vertinnegaver. Jeg vet at Kanel har masse inne akkurat nå, men skynd deg – det flyr nok fort ut!:-)

 
 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar