Hopp til hovedinnhold

Bruker du beskyttelse?

Vi har alle vært der, vil bli mest mulig brun på kort tid. Vi skipper høy faktor og kjører lav. Det er bare en myte! Vi vet at hvis man slurver med solbeskyttelse, vil det vise tydelige tegn på huden, tro det eller ei, det er solen som er nr. 1 når det kommer til for tidlig aldring. Det er ikke bare viktig å bruke solbeskyttelse når man tenker at solen varmer og er sterk, men hele året rundt.  Pasienter med føflekkreft er blitt yngre og yngre, selv om vi vet mer idag om hva solen gjør av skade på huden.

 

AloeVeraSoothingMoistureLot

Det er blitt «trendy»  å ta vare på huden, og være bevisst på å bruke gode hudpleie produkter. Heldigvis! Det finnes mange forskjellige solprodukter på markedet, så hva skal du velge? Det viktigste er å se etter en solkrem som inneholder både UVB og UVA beskyttelse. Men hva betyr disse to forkortelsene egentilig? En enkel huskeregel er UVBrent og UVAldring. Det er så mye enklere å forholde seg til noe man faktisk skjønner! Så kort fortalt, UVB beskyttelse i solkremer beskytter huden mot å bli brent, UVA  beskytter huden mot aldringstegn som f.eks rynker, pigmentflekker.

 

Vi har et bredt utvalg av solbeskyttelse til ansiktet hos oss. Enten du har en sensitiv hud, voksen hud, tørr hud eller blandingshud. Dette er ikke typiske «solkremer» som ofte er fete og klissete i konsistensen, men passer perfekt som vanlige dagkremer under makeup. Vitamin C serien vår, er en av våre mest populære serier når det kommer til glød og fuktighet til huden. Vitamin C er et antioksidant som beskytter huden mot ting som kommer utenifra, f.eks forurensing og soling.

Vitamin C

Nå er tiden absolutt inne for å klargjøre huden for solen og styrke huden med ansiktskurer og fuktighetsmasker. Hudpleieansvarlig Line og Makeupansvarlig Christine sin favoritt når det nærmer seg vår/sommer, er Vitamin C Radiance Captules, som er små kapsler med Vitamin C inni som man spører på huden en gang for dagen i 28 dager. Disse er perfekte under makeup og gjør huden silkemyk. Absolutt et must for alle som vil ha «det lille ektsra» til huden nå framover!

 

vitamin-c-facial-radiance-capsules_l

Kom  innom oss for en hudpleieveiledning, vi finner de riktige produktene for deg!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar