Hopp til hovedinnhold

Be my Valentine<3

gaveeske fra Konfektgalleriet

Morsdag og Valentine’s Day nærmer seg, så hvorfor ikke gi en opplevelse av ren sjokoladeluksus til dine kjære? ❤️🍫
Våre eksklusive, fylte velour hjerter er den perfekte gaven for å vise kjærlighet og takknemlighet! Du finner den hos Konfektgalleriet.

lysestaker fra Kremmerhuset

Telysholdere Gaya 3.stk – 599kr (419kr – Medlemstilbud: -30% , 7-11 februar) Våre lekre telysholdere Gaya i metall som er sort utenpå og gull inni. Gir et varmt og vakkert spill fra flammene på de brennende lysene. Nå fås de i et sett og kommer i en fin gaveeske. Perfekt som morsdags/Valentinesgave!

Ring fra Companys

Jenter elsker ringer, så det er et trygt og koselig valg til din valentines. Nydelige ringer i ulike utførelser finner du bla. Hos Companys.

Smykker fra Maanesten

Cassandra halskjede fra Maanesten. Nydelig smykke som er like fint alene, som kombinert med andre smykker. 18K Gullbelagt 925 sterlingsølv med labradoritt edelsten. Pris: 1200,-

 

Gavesett fra Rituals

Kjærlighet er essensen av alle gode ting. Den kommer i mange former og størrelser og broer forskjellige aldre, kjønn og forhold – kjærlighet er universell. Feir den uendelige kraften av kjærlighet og del den med verden. Velg kjærlighet hver dag og hedre den med en gave som gjenspeiler dine følelser. Gavesett fra Rituals.

Mummikopper med bokstavene L O V E fra Tilbords

Familie er alt 👨‍👧‍👦 Nå kan du kose deg med dine nære og kjæres selskap og drikke av FAMILY-koppene. Med Moomin Arabias voksende kolleksjon, er det nå mulig å kombinere alfabetkoppene til ordene FAMILY, FRIENDS, LOVE og HOME. Du finner de hos Tilbords

Gaveeske fra Norli

Gaveeske 229,-(finnes i flere størrelser), Bamse 249, Bok til mor 99, Journal 229, matchende penn 89,90. Hos Norli finner du et lite utvalg med gaver og kort som passer perfekt både til morsdagen og valentines.

Vase fra Kremmerhuset

Skal du overraske din kjære med en nydelig bukett men mangler vasen? Vase Leaf – 349kr (244 kr – medlemstilbud: -30% ,dd – 11.februar) Denne flotte vasen er virkelig en drøm for bukettene dine. Den er formet som mange blader og innhyller blomstene på en vakker måte. Glasert keramikk i en dus grønn farge som passer til alle kombinasjoner. Du finner den hos Kremmerhuset.

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar