Hopp til hovedinnhold

Gourmet helg!

Kjøtt – og fiskedisken på Lerøy Mat bugner av godsaker i dag… Solen skinner ute, så hva er vel bedre enn et gourmetmåltid fra grillen? På bildet over ser vi bla laksefilet fylt med kremost og perppermarinade (nederst i midten) og laksefilet fylt med kryddersmør. Disse kan ovnsbakes, stekes i panne eller på grill. Ved grilling er det lurt å legge de på smurt folie. Bruk lokk og inne vend på fiskestykke. Når fargen er endret til lyserosa er stykkene klare for servering.

I fiskedisken finner du også ferske grillspyd, sushi, blåskjell og reker i tillegg til et supert utvalg av fileter og annen fersk fisk. Medarbeiderne i fiskedisken er erfarne fagpersoner som har knallgod produktkunnskap, så de kan gi gode råd og tips til deg hvis du har behov for det.

Er det mer fristende med kjøtt i helgen er utvalget stort. I kjøttdisken finner du alt fra marinerte, umarinterte kjøttvarinanter og deilige grillspyd og pølser.


Også i kjøttdisken finner du dyktige fagfolk som kan hjelpe og gi råd om det meste innenfor sitt område.

Noen råd om grilltider og tilbehør:
Marinerte lammeskiver: 3-4 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen
Snurrer av svinefilet: 3-4 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen. Grilles på middels varme så ikke krydderet brenner seg.

Anbefalt tilbehør: Lun potetsalat, rissalat, pastasalat og aprikos og peanøttdip. (oppskriftene finner du på matprat.no)
Lykke til meg grillingen og ha en super helg!

, , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar