Hopp til hovedinnhold

Byhyggen

Byhyggen er det klassiske, kontinentale møtestedet i femte etasje. Her finner du en fristende kakedisk, et godt utvalg av diverse påsmurte, en delikat salatbuffet, samt deilige lunsj- og middagsretter. I tillegg til vår faste a la carte meny har vi dagens supper og middager som kjøkkensjefen bestemmer ut i fra tilgjengelige råvarer. Byhyggen har også skjenkebevilling!

Ønsker du å gi oss en tilbakemelding på din opplevelse hos Byhyggen? Bruk 30 sekunder på å fylle ut skjemaet, og du er med i trekningen av et gavekort på kr. 500,- Gi din tilbakemelding her!

 

2 Responses to Byhyggen

  1. Hanne Gjelsvik 19. desember, 2016 på 23:03 #

    Jeg er sjokkert over hvordan dere lar kafeen forfalle med tanke på interiøret. Jeg tror knapt jeg har vært på et mer nedslitt spisested i Bergen eller i utlandet for øvrig !Tepper så fillete og møkkete. Sofa nedslitt til det tragiske. Vinduskarmer som skaller maling. Tapet som er slitt bort ! Frister ikke til nytt besøk i det hele tatt. Er dette noe dere vil være bekjent av ?

  2. Maria 21. desember, 2016 på 12:52 #

    Vi er helt enig med deg, og dette står på planen i første halvdel av 2017. Da pusser vi opp hele Hestia, og satser på at det blir et flott, koselig sted å spise og møtes etter oppussingen.

Legg igjen en kommentar