Hopp til hovedinnhold

Månedens bok

Har du lest noe av Tomas Espedal? Månedens bok i februar er Espedals herlige ”Gå: (eller kunsten å leve et vilt og poetisk liv)” fra 2006. Boken er selvbiografisk, og som tittelen antyder får vi bli med Espedal på vandring. Espedal er en kul fyr, og det er en fornøyelse å følge ham mil etter mil, ulastelig kledd i dress gjennom den norske fjellheimen eller sørover i Europa. Han deler synsintrykk og tanker om kultur og samvær med leserne. Det er sårbart, romantisk og leseverdig!

Boken kan kjøpes på Norli Galleriet  eller du kan låne den gratis på Bergen Offentlige Bibliotek

Tomas Espedal gjester Bergen Offentlige Bibliotek tirsdag 15. mars kl. 19 – hvorfor ikke lese deg opp på Espedal og ta turen? Ler mer om Tomas Espedal kvelden her. Espedal er dessuten årets Festspilldikter, så her gjelder det å henge med!

Bergen Offentlige Bibliotek samarbeider med blant andre Norli om å finne bergensernes favorittbok 2011. Husk å nominere din favorittbok innen 28. februar. Send kodeord LES + tittel til 2077 (kr. 0,-) eller gå inn her.

Det blir mange spennende arrangementer året gjennom, for eksempel:
Bokdating på Holbergstuen 16. februar kl. 19.00. Alle påmeldte får et måltid deilig mat. Første mann til mølla!
– Videre kommer Norges eneste bokinspirator, Liv Gade, til biblioteket i Åsane onsdag 23. februar kl. 19.00. Hun vil dele sin store lidenskap med oss – bøker. Les mer her.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar