Hopp til hovedinnhold

Foredrag og signering med Berit Nordstrand

 

Tirsdag 10. februar kl. 17.-18. hos Norli Galleriet

En ny start er en bok for deg som har lyst til å bevege deg, mosjonere og endre ditt kosthold. På samme måte som i Berit Nordstrands bestselgende bok 12 uker til et sunnere liv og en smalere midje lager boken en plan for tolv ukers endring av livet ditt.

Det som skal til er mer bevegelse i hverdagen, noen faste treningstider i uken, og endrer du samtidig kostholdet til  enda mer smakfull mat og kutter ut noen næringsfattige ingredienser, oppnår du raskt helsegevinster og større livsglede.

Berit Nordstrand er lege, seksbarnsmor, kostholdsekspert, livsnyter og forfatter. Foredragene hennes er informative, morsomme og veldig inspirerende!

I bevegelse forteller om Støres egen bevegelse – fra oppvekst og barndom, via studier i Paris og læretid i politikken fram til han i dag står som vår viktigste samtidspolitiker – prosessen han har kalt «sosialdemokrat gjennom modning, partimedlem ved beslutning».

Forfatterens hovedtema er likevel fremtiden for den politiske bevegelsen han er satt til å lede. Hva er de viktigste valg sosialdemokratiet står overfor, hvilke utfordringer må Norge forholde seg til i fremtiden? I et engasjert språk, og med genuin politisk nysgjerrighet går Støre gjennom de sentrale oppgavene som må løses for en ny tid.I bevegelse forteller om Støres egen bevegelse – fra oppvekst og barndom, via studier i Paris og læretid i politikken fram til han i dag står som vår viktigste samtidspolitiker – prosessen han har kalt «sosialdemokrat gjennom modning, partimedlem ved beslutning».

Forfatterens hovedtema er likevel fremtiden for den politiske bevegelsen han er satt til å lede. Hva er de viktigste valg sosialdemokratiet står overfor, hvilke utfordringer må Norge forholde seg til i fremtiden? I et engasjert språk, og med genuin politisk nysgjerrighet går Støre gjennom de sentrale oppgavene som må løses for en ny tid.

Hjertelig velkommen!

, , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar