Hopp til hovedinnhold

Få tiden til å gå

Sliter du med å aktivisere barna i disse dager?

Spill er en måte å samles rundt bordet på, barn og voksne må legge bort alle asosiale duppedingser. Ingenting er mer moro enn å gruse storebror Jernkontroll i Monopol eller se mamma Ordentlig desperat mime en banan.
Brettspill er breddeidrett, og Norli har spill til alle uansett alder og smak. Vi har memo, lotto for de minste og andre spill der foreldres rustne kognitive egenskaper blir satt på prøve en vinner. Villkatten, Den forsvunne Diamanten, Stigespill og Ludo er en del av dannelsesreisen. Nyheter som Detektivbyrå nr 2, basert på Jørn Lier Horst sine bøker, var en stor suksess julen 2019.

For familien er det smak og behag som gjelder, Ryktet går har etablert seg som en uslåelig klassiker, og Monopol er alltid en vinner. Nyheten Fjols til fjells spillmagasin inneholder alle klassikerne og bør skape mange gode øyeblikk i de tusen hjem.

Spill som favnet bredt og engasjerer stort er Mesternes mester for de som vil avgjøre en gang for alle hvem som er mesteren i familien. Ticket to Ride i alle varianter tilfredsstiller strategens behov for å hovere. Eller hva med Harry Potter quiz?

Norli bokhandel i 2. etasje har noe for alle målgrupper, personligheter og interesser.

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar