Hopp til hovedinnhold

Wahwah Galleriet – En velværeoase med spesialistkunnskap

(Bildetekst: Sissel og de andre hudpleierne på Wahwah er spente og gleder seg til å åpne på Galleriet 12. juni. Det blir åpningsevent 18. juni og alle er velkommen).

Foto og tekst av: Christine Hetland

I juni åpner Norges mest progressive hud- og velvære konsept dørene og den nye velværeoasen i toppetasjen er et kjærkomment tilskudd til Galleriet. Wahwah-kjeden har fokus på spesialistkunnskap innenfor hudpleie. Studioet på Galleriet har seks behandlingsrom og er innredet av Anita Lyseng med tidsriktig nordisk interiør.

Studioets ansvarlige Sissel Damm Bjørnevik forteller hva hun tenker rundt åpningen:

– Det blir en drøm for meg å åpne studio i flotte Galleriet. Det er et nytt kapittel. Med nytt interiør og nye uniformer; kimonoer fra merket Comfort Zone. Førsteinntrykket har mye å si, men det er personalet som gjør jobben og våre ansatte er flink til det de gjør og kan faget sitt godt.

– Vi fokuserer på ekspertkunnskap og ansiktsbehandlinger er vår nisje, i tillegg har vi også forskjellige massasjeteknikker som stimulerer huden, sier Sissel og forklarer videre om kundeforhold.

– Det er viktig for oss å ta hensyn til den enkelte sitt behov. Et kundeforhold starter derfor med å kartlegge huden. Så skreddersyr vi et individuelt hudprogram, med hensyn til allergier og medisinske opplysninger.

– Det er også viktig å følge opp behandlingsprogrammet hjemme med produkter for å oppnå ønsket resultat. Ja, også har vi mange godsaker til mannen, så her kan alle komme, sier Sissel og fortsetter.

– I det siste har vi hatt opplæring i nye ansikt- og relax behandlinger. Et eksempel er Pro Sleep. Et avslappende rituale, som jobber på nervebanen og ikke med muskelvevet. Hensikten med det er å oppnå en tilstand av ro, å stresse ned og å få bedre søvn. Bare tenk å starte helgen med noe sånt!

Sissel og resten av teamet på Wahwah ønsker alle hjertelig velkommen til å ta del i deres verden av velvære, og til å delta på åpningen 18. juni. Der det vil være både konkurranser og overraskelser.

– Det er bare å glede seg! Avslutter Sissel.

Wahwah vil ifølge Sissel utvikle seg og vise frem hudpleiefaget på nye måter. En annen som prater med entusiasme om Wahwah-konseptet er Per Egil Borge, som har drevet Wahwah-kjeden siden oppstart.

“En annen manér”

– Wahwah Galleriet vil være gjenkjennbar, men samtidig ønsker vi å vise at vi fremdeles flytter grenser, og butikkdelen har utviklet seg en god del. I butikkdelen av det nye studioet er det blant annet en rekke blogg- og beauty favoritter, som hudpleieprodukter fra italienske Comfort Zone og makeup fra danske Tromborg. Merkene som føres har bevisst fokus på kvalitet og bærekraft.

– Wahwah er eksklusivt og samtidig inkluderende, sier Per Egil og forklarer videre.

– Vi er et innovativt og fremoverlent hud- og velvære konsept, som ønsker å være nyskapende. Det er derfor vi velger å gjøre denne typen behandlinger og tjenester lett tilgjengelig.

– Galleriet er perfekt location. De ønsker, som oss å satse på den helhetlige opplevelsen, og det gjør Galleriet ved å ha flere spisesteder og opplevelsesmuligheter. Noe vi synes er attraktivt.

– Skal et kjøpesenter i dag vinne i konkurranse med netthandel må de ha en del utfyllende konsepter, som trekker folk. Og det er litt andre ting enn retail. Det er her vi kommer inn.

Wahwah har en annen manér, en annen attityd, avslutter Per Egil.

Velkommen til Wahwah Galleriet. En innbydende velværeoase der du kan ta en ansiktsbehandling i lunsjen, en massasje eller få mer energi i en hektisk hverdag.

 

, , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar