Hopp til hovedinnhold

Korres – hudpleie for voksen hud

Den greske hudpleieserien White Pine fra KORRES er inspirert av tanken om at alder er en sinnstilstand, ikke tegn i huden. At gløden i huden kan tas vare på, føles frisk, sunn og bevare sin fylde – også etter overgangsalderen.

Med sin White Pine-serie har forskerne hos den greske hudpleieprodusenten KORRES satt seg fore å bringe hudens uttrykk og følelse tilbake til slik den var før overgangsalderen, ved å gjenopprette fyldighet og spenst, tilsette intensiv næring og minske synligheten av dype rynker.

Prikken over i-en i serien er den splitter nye White Pine Daycreme for Very Dry & Dehydrated Skin med mer enn 20 % naturlige oljer og vokstyper. En dagkrem som kan gi en etterlengtet friskhet til moden, tørr hud. Kremen gir også intens hydrering, næring og velbehag – uansett årstid og værforhold.

For å leve opp til sine sterke ambisjoner, har KORRES-forskerne lent seg på sin store erfaring med naturlige ingredienser fra gresk flora, de har forsket i årevis – spesielt med sine flerårige studier av hundreårige trærs fantastiske egenskaper – og faktisk oppdaget en ny, gresk anti-aldrende ingrediens.

I Norge selges Korres seriene kun hos Vita.

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar