Hopp til hovedinnhold

P. Koch Parfymeri søker ny medarbeider

P. Koch Parfymeri ble etablert i 1889 og er et av de ledende parfymerier i Bergen. Vi legger vekt på et høyt kunnskapsnivå blant våre ansatte, og jobber målrettet for å opprettholde høy fagkompetanse innen kosmetikk, parfyme og hudpleie.

P. Koch Parfymeri ønsker en dame, helst over 25 år, til en 80% stilling i vår butikk. Det er viktig at du har relevant arbeidserfaring, er samarbeidsorientert og at du kan ta ansvar. Du må være villig til å gi det lille ekstra, yte en høy grad av service og ønske og bruke egen tid på å sette deg inn i vår kunnskapsverden. Vi setter også pris på at du har et strålende humør, er initiativrik og gjerne litt kreativ.

Vi kan tilby den rette et godt arbeidsmiljø, ordnet arbeidstid og lønn, og ikke minst en morsom og spennende jobb!

Personlig henvendelse med CV og referanser er ønskelig.

Spørsmål rundt stillingen rettes til Mette Falch Monsen på tlf: 55 31 68 28 eller e-post: info@pkoch.no

One Response to P. Koch Parfymeri søker ny medarbeider

  1. Hilde Tysse 23. februar, 2023 på 03:02 #

    Hei!

    Jeg er en dame på 48 år og er nylig utdannet hudpleier.Jeg studerte ved frisør og hudpleieinstituttet i Bergen.Er også utdannet allmenlærer.

    Jeg har stor interesse for kosmetikk,, parfyme oo hudpleieprodukter. Har gode kunnskaper om dette. Jeg er blid, samarbeidsom, seviceinnstillt, arbeidsom og fleksibel. Er lærevillig og ønsker å gjøre en god og samvittighetsfull jobb hos dere.

    Kommer svært gjerne innom dere med CV og referanser.

Legg igjen en kommentar