Hopp til hovedinnhold

Mine skjønnhetstips

Dette er mine must have produkter som alle utøver mirakler på sine egne måter.

Garnier selvbruningen for ansiktet er billig og bra, den gir et flott naturlig resultat. (Men obs, påfør lite!). Før jeg bruke Dior sin forever foundation brukte jeg La praire sin, og paktisk talt sparklet huden min. Med denne bruker jeg bare et par dråper, og den jevner ut huden kjempenaturlig. Og Bronze Goddess, den er et must om du går mye ut. Den gir glød med stor G. Kan blandes med fuktighetskremen etter dusj, så får du den Kim Kardashian glowen. De to sistnevnte er litt dyrere, men de holder opp til et år med meg.

Om du kan ha tendens til mørke ringer som meg, er YSL sin concealer en life saver. Og Helena Rubenstein sin leo mascara ser så fresh ut at jeg har den liggende fremme på badet mitt. Den er som Diorshow mascara, bare mye bedre! Her snakker vi volum…

Shiseido har fantastiske hudprodukter og denne fuktighetsmasken er jeg avhengig av i vinter. Den er hurtigvirkende, intens og kjennes kjempedeilig ut på. Fra P Koch Parfymeri.

En av mine favorittfarger fra Estee lauder, Rose Apricot som gir en nydelig svak rosafarve. Denne lakken er en av de beste du kan få, den legger seg kjempefint, holder lenge, og flasken kan brukes som «pynt» på badet. Fra P. Koch Parfymeri.

Loreal glam shine har de beste lipglossene i fantastiske rosatoner! Her er jeg en samler. Loreal sin skrubbekrem exfotonic er også en gammel klassiker, rimelig og kjempegrei å ha i dusjen for myk hud. Et skikkelig budsjettalternativ er å blande sukker med en nøytral olje og skrubbe seg, men jeg foretrekker nå Loreal sin.. Evt Body shop sin cocoa scrub. På Vita har de også Wimp`rs og Depend punktvipper, som er så mye bedre og mer naturlig enn hele remser av fake lashes. Et must når du vil ha det lille ekstra. Som i mitt tilfelle har blitt flere ganger i uken.. Når man har fått dreisen på å påføre de tar det bare noen sekunder, og jeg går med de opp til to dager.

Alle disse 3 er fra vita.

Håper dere fant noen nyttige produktfavoritter. Kisses, Ulrikke Lund!

, , ,

7 Responses to Mine skjønnhetstips

 1. Stine Iversen 19. februar, 2011 på 04:19 #

  Synes foundationene fra dior er så overparfymerte, får utrolig stygg hud av å bruke de. La prairie sin er jo fantastisk:)

 2. Mina N 19. februar, 2011 på 11:07 #

  Flott innlegg!

 3. Cathrine Midthun 19. februar, 2011 på 12:13 #

  Fantastiske tips <3 Takk 🙂

 4. heihei 19. februar, 2011 på 18:13 #

  Fint innlegg ! 😀

 5. Cathrine Paulsen 20. februar, 2011 på 19:45 #

  Hei Ulrikke! Kjempemoro å lese at du er så fornøyd med Garnier Ambre Solaire selvbruning for ansiktet 🙂 Takk for at du deler dine favoritter med alle! Mvh Cathrine Paulsen – Produktsjef for Garnier hud og solpleie

 6. Ulrikke 21. februar, 2011 på 10:20 #

  Takk alle sammen:)

 7. spotsstarsandhearts 23. februar, 2011 på 18:04 #

  Bronze Goddess har jeg utrolig lyst til å teste ut !! Synes du sminker deg helt fantastisk vakkert : ) Vet du om de har denne på estetique?? Håper du kan svare!

Legg igjen en kommentar