Hopp til hovedinnhold

Hverdagsluksus m/Ulrikke Lund

Foto: Ulrikke Lund

Idag har jeg unnet meg litt luksus på Galleriet. Jeg var og tok manikyr hos Bergen Beauty Clinic med den nye lakken som er kommet, shellac. Nå skal vist manikyren min holde opp til 3 uker eller mer.  Jeg kan ikke fordra å sette på akrylnegler og mener en naturlig manikyr er et mye mer feminint alternativ, men ikke akkurat en høy prioritet om det bare holder 3-4 dager. Nå er dette definitivt noe jeg skal begynne med med den nye holdbarheten!

Ellers var jeg innom P. Koch Parfymeri og kjøpte meg en ny selftanner å teste, Guerlain. Luksus på flaske? Er så greit å ta seg en dag til sånne småting, man føler seg mye freshere, og så ordner man seg på 1-2-3 i hverdagene. 

Foto: Ulrikke Lund

På bildet under ser dere at dette er en skikkelig effektiv mørk gele! 

Foto: Ulrikke Lund

, , , ,

8 Responses to Hverdagsluksus m/Ulrikke Lund

 1. Karoline 19. oktober, 2010 på 17:00 #

  Så kult, synd jeg ikke bor i Bergen. ^^

 2. jeavi 19. oktober, 2010 på 18:34 #

  Åh neglene ble jo kjempefine! Vet du om noen driver med noe sånn i Stavanger området? : ) Selvbruneren så effektiv ut ja, let me know om den er god! Så din du var på bildet btw, glowing! : )

 3. Hanne 19. oktober, 2010 på 19:59 #

  Helt enig i at shellac er et godt alternativ til den som ikke ønsker/orker stelle neglene ofte og ønsker en annen «look» enn det acrylnegler gir. Men dette har jeg undersøkt, ihvertfall hva gjelder tilbudet som tilbys i Oslo.
  Eneste ulempen med shellac er at det koster kr 800 for å få dette lagt, og som du selv sier sitter det i 2-3 uker avhengig av vedlikeholdet/bruken din. Du får kjøpt mye neglelakk og mange filer og andre dingser til denne prisen. Vet du om steder i Oslo og omegn som kanskje leverer dette produktet til en overkommelig pris for en student, ikke heltidsansatt og/eller ikke-blogger?

 4. Ida 19. oktober, 2010 på 20:28 #

  Hvor mye kostet det å legge de neglene? 🙂

 5. s 19. oktober, 2010 på 20:38 #

  hvor mye koster det for negler? kjempe fine!

 6. j 19. oktober, 2010 på 22:04 #

  Shellack har de på «Fra Topp til Tå» på Bryne=)

 7. Ulrikke Lund 20. oktober, 2010 på 12:30 #

  Det koster ca 8-900 kroner. Men det er det beste jeg har prøvd så langt. Føler meg kjemepfresh, og det er så naturlig.

 8. Charlotte 20. oktober, 2010 på 18:30 #

  Hei!

  Er nesten overbevist om at dette er noe man både kan bestille på nett selv (maskin + utstyr) Hørte om en som hadde bestilt det til 5000,- Google creative nails eller noe,- så finner du det der…det må da absolutt lønne seg i lengden,- og det burde være mulig å gjøre selv. Evt. spleise med en venninne og gjøre det på hverandre..? Bare et tips!

Legg igjen en kommentar