Hopp til hovedinnhold

Blu Mediterraneo

 

Som eneste forhandler i Bergen fører vi Acqua di Parma, en eksklusiv parfymeserie fra Italia. Blu Mediterraneo er en serie med parfymer og bodylotions for både menn og kvinner som er inspirert av Italias kunst, kultur og natur. I denne serien finner du alt fra de søte tonene av vanilje til de mer syrlige sitrustonene. Med andre ord er det et en serie for enhver smak.

Acqua di Parmas dufter inneholder kun naturlige ingredienser, og bruker utelukkende råvarer fra distriktene i Italia. På grunn av den høye konsentrasjonen av naturlige ingredienser vil duften forandre seg mye i løpet av de første minuttene og bør derfor prøves direkte på huden for best mulig resultat. Prisene ligger på 470,- for en 75 ml eau de toilette, 740,- for en 150 ml, og 395,- for en bodylotion.

Arancia di Capri

Notene fra Arancia di Capri tar deg med til det solfylte og stålende middelhavet. Duften kombinerer essensielle oljer av appelsin, mandarin og sitron. Hjertenotene har en aroma av kardemomme, og bunnotene et lite hint av karamell og musk.

 

Bergamotto di Calabria

En unik duft med sprudlende noter av sitron og bergamott fra Calabria. Hjertenotene består av fruktige og florale noter, sammen med rød ingefær og sedertre. I basenotene finner vi en enestående kombinasjon av vetiver og musk. Dette er en duft som er ganske intens i starten, men som blir svært mild etter en halvtimes tid.

 

Mirto di Panarea

Toppnotene i denne forfriskende duften er preget av aromatiske dufter av myrt og basilikum sammen med sitron og bergamot. I hjertenotene finner vi sjasmin og rose, i basenotene sedertre og amber.

Fico di Amalfi

Fra Amalfi-kysten. Denne duften har en sterkt oppkvikkende og energigivende effekt. En klar topp med noter av bergamot, sitron og grapefrukt. I hjertenotene finner vi fiken nektar, rosa pepper og noter av sjasmin.

 

Mandorolo di Sicila

I denne duften smelter den klare friskheten av stjerneanis, bergamott og appelsin sammen med de myke tonene av mandel og ylang-ylang.

 
 
 
 

,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar