Hopp til hovedinnhold

Advanced Marine Biology

Havet er kilden til liv, til styrke, til mystikk

Havet vekker og forsterker sansene

Havet besitter sterke skapelseskrefter, overlevelsesdrift og grunnlaget for livet selv.

La Prairie er kjent for å levere innovative produkter med høy ytelse til de som foretrekker det aller beste. Hudpleieserien Advanced Marine Biology er intet unntak. Dette er en hudpleieserie som inneholder utmerkede formler og fordeler for aldersbekjempelse.

Når forskerne ved La Prairie skulle utvikle denne serien vendte de seg mot havet – facinert av den utrolige evnen havet har til å få planteliv til å generere og trives i dyp sjø. Advanced Marine Biology serien består av en anti-aldringssammensetning, anti-oksidanter og svært næringsrike stoffer fra havet som gir energi, beskytter og fornyer huden din.

ADVANCED MARINE BIOLOGY dagkrem  SPF 20


Dette er en fuktighetsgivende og silkemyk krem for daglig bruk. Kremen beskytter huden mot frie radikaler, tidlig aldring og UVA/UVB stråler. Et oppstrammende kompleks stimulerer også kollagenproduksjonen for å bedre hudens fasthet og elastisitet. Denne kremen er perfekt for dem som ønsker fuktighet, glød, og er opptatt av å bevare et ungdommelig utseende.

ADVANCED MARINE BIOLOGY revitaliserende emulsjon

Denne revitaliserende kremgelen gir fuktighet, beroliger, beskytter, nærer og forebygger mot overflatelinjer og rynker. Kremen inneholder blant annet grønne mikroalger som gir huden et friskere og klarere utseende.

ADVANCED MARINE BIOLOGY øyekrem

Denne trippelaktive og avkjølende gelen er tilpasset den sensitive huden rundt øynene. Den kjølende geleen inneholder grønne mikroalger og koffein som gir umiddelbare resultater ved en fastere, mykere og mer energifull hud. Koffein bidrar også til å redusere hevelser og mørke ringer. Dette er en super øyekrem for dem som er opptatt av å redusere tretthetstegn og bekjempe de første aldringstegnene.

ADVANCED MARINE BIOLOGY rensemousse

En mild og mykgjørende rensemousse som renser urenheter uten å redusere hudens naturlige fuktighet. Denne moussen skummer lett og er allerede en favoritt hos mange.  Det rene, hvite, fyldige skummet etterlater huden forfrisket, opplivet og energifull.

ADVANCED MARINE BIOLOGY tonic

Et trippelfase serum som frisker opp, toner og gir energi til huden din. Serumet bidrar også til å jevne ut hudtonen, roe ned irritasjon og dempe rødhet.

Brukes morgen og kveld etter rens, men før fuktighetskrem.

, , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar