Hopp til hovedinnhold

Peppermynte til føttene dine!

 

Nå skal føttene frem i lyset! Vår peppermynte fotserie er perfekt for varme sommerdager og etter en lang flytur. Peppermynteoljen i denne serien hjelper til med å bekjempe lukt forårsaket av bakterier og gir en kjølende effekt på huden som etterlater føttene med en forfrisket følelse.

SLIK FÅR DU SOMMERENS VAKRESTE FØTTER:

TRINN 1:
Begynn med et deilig fotbad med Peppermint Cooling Foot Soak! De magiske krystallene våre drysses over en balje med varmt vann. Spark av deg skoene, og la dagen flyte avsted. Sitt med bena i vannet ca et kvarter, slik at huden på føttene blir ordentlig oppmyket.


Peppermint Cooling Foot Soak(kr. 149,-)

TRINN 2:
Nå skal hard hud fjernes! Huden files lett av nå som den fremdeles er myk etter fotbadet! Fil forsiktig med et av disse alternativene(alle koster kr. 49,-):

 

Har du forresten prøvd Peppermint Cooling Foot Scrub før? Pimpsteinskornene i denne avkjølende, oppfriskende skrubbekremen hjelper deg å forvise hard hud. Slik kan du mykgjøre føttene tilbake til sin rette form.

Peppermint Cooling Foot Scrub inneholder granuler av vulkanstein som fjerner hard hud og gjør føttene myke, glatte og med en frisk duft.

Peppermint Foot Scrub koster kr. 109,-

 


 

TRINN 3:

 Du avslutter fotpleien med å massere inn en deilig fuktighetsgivende fotkrem! Vi har 2 typer du kan velge mellom i Peppemynteserien vår:


BESTSELGER PRODUKT!

Peppermint Cooling Foot lotion(kr. 139,-) passer for alle hudtyper. Denne kremen kjøler og fukter føttene dine. Kremen inneholder blant annet mykgjørende kakaosmør!

 

 

 

 

 

 Peppermint Cooling Foot Rescue(kr.139,-). Dette er en ekstra fyldig krem med økologisk soyaolje, kakaosmør og økologisk bivoks fra Community Fair Trade som gir øyeblikkelig avkjøling og lindring. Gir intensiv tilførsel av fuktighet og passer godt for ekstra tørre føtter!

 

 

 

 

 

 

Peppermynteserien vår inneholder også 2 magiske produkter til:

Peppermint Cooling Leg Gel(kr. 89,-). Dette er en oppfriskende gele, med hestekastanje som hjelper til med å stimulere sirkulasjonen når den masseres på slitne føtter og hovne legger. Perfekt på lange flyreiser – kjøler ned hovne ben og legger umiddelbart!


 

Peppermint Cooling Foot Spray(kr. 89,-). Frisk opp føttene på sekunder med kjølende mentol for øyeblikkelig lindring og friskhet.


TIPS: Denne er perfekt å bruke som fotdeodorant:)

Ha en strålende sommer, med de lekreste føtter!

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar