Hopp til hovedinnhold

Nyhet! Nutriganics Sertifisert økologisk hudpleie


Alle kvinner fortjener hud som ser bra ut! Nutriganics fra The Body Shop er spesielt utviklet for å møte de første aldringstegnene som normalt oppstår i begynnelsen av 30-årene.

Serien består av; rensekrem, ansiktsvann, dagkrem, serum, nattkrem og en dyprensende ansiktsmaske med priser fra 129,- kroner. Med aktive naturlig økologiske ingredienser som bidrar til å mykne huden og gjøre den mer strålende. Nutriganics har fløyelsmyk og luksuriøs tekstur som absorberes raskt av huden. Inneholder velduftende eteriske oljer og naturlig parfyme.

Alle produktene i Nutriganics er godkjent i henhold til strenge standarder satt av den uavhengige organisasjonen ECOCERT, en internasjonalt anerkjent organisasjon for sertifisering av økologisk og naturlig kosmetikk. Over 95% av ingrediensene i NutriganicsT er av naturlig opphav med et høyt nivå av økologiske ingredienser. Sertifiseringen gir kundene en økologisk garanti for kvalitet og pålitelighet. l

The Body Shop kan stå inne for at alle ingrediensene er av høy kvalitet; det gjelder hver eneste dråpe økologisk olivenolje, hver eneste skje med økologisk sukker og hver eneste bassiasnøtt – kjøpt fra Solidarisk Handel-leverandører som driver med økologisk jordbruk. De er kundens garanti for at ingrediensene er bærekraftig dyrket med respekt for miljøet.

,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar