Hopp til hovedinnhold

Lyst på en forsmak av vår?

Solen har vist seg mer enn vanlig i det siste, vi tar på oss solbriller og nyter vårens første tegn. Vi har ikke blitt bortskjemt med sol i vinter, noe huden viser tegn på. Vi viser deg hvordan du får den etterlengtede gløden.

 

Skrubb huden 1 gang i uken, for å få huden myk og oppfrisket. Sminken legger seg da finere på huden. Bruk den gjerne med en skrubbesvamp, da kommer du lettere til i panne, nese og på hake.

 Fukt ansiktet med Aloe Vera Moisture Cream SPF15, der har du også en solbeskyttelse. Husk! Solen er en av de største faktorene til aldring av huden. Solen gir deg farge selv om du bruker solbeskyttelse, beskyttelsen gjør bare slik at huden din ikke blir skadet.

Best i test!

Vår fantastiske BB-Cream, påfør den med en makeupkost. Da får du et jevnt og fint resuktat, og du sparer på produktet. Vi anbefaler f.eks Retractable Blusher Brush. Perfekt veske/reisestrørrelse.

Makeup kostene våre er selvfølgelig uten dyrehår. De er laget av silkemyk syntetisk bust, de mister ikke hår og du har de for alltid om du vasker dem regelmessig. Kom innom oss for tips til hvordan du vasker dem!

Sånn! Da har huden blir jevn og fin og det er tid for litt «farge». Fremhev kinnbeina med Bronzer også kjent som solpudder. Bruk også litt rouge i kinnene for en frisk finish!

 

Vi har både matte solpuddere og med shimmer. Det er også veldig fint å kombinere disse to. Litt glød på kinnbein reflekterer lyset i ansiktet, noe som gir en naturlig glød. Bruk deretter litt rouge i kinn, her har vi fått 10 nye freshe farger som passer til alle!

Leppene trenger også litt ekstra pleie og fuktighet, med et hint av farge og glans. Våre nye Vitamin Shine Gloss er helt super. Kommer i 11 farger.

Visste du at vi også har deilige parfymer til kroppen?

Her hos oss finner du garantert en duft som passer deg, enten du liker friske og fruktige dufter, mer nøytrale nøtteaktige eller mer blomsteraktige. Vi anbefaler Mango, Moringa og Coconut. Kom inn å få deg et hint av vår!

Book deg gjerne en makeover eller få en hudpleiedemonstrasjon, kom innom å bestill time!

 

Hilsen jentene på The Body Shop.

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar