Hopp til hovedinnhold

Klare for feiring

På lørdag som var skulle Kremmerhuset jentene ha en liten feiring, og i den anledning sminket The Body Shop Galleriet de :-).

Butikken var fra før pyntet med ballonger på grunn av byLØRDAG og stemningen var amazing (til tross for at Bergensværet virkelig viste seg fra sin verste side).

Det var best jeg holdt på ballongene på grunn av de fløy over alt i 1. etg på Galleriet :-p

Kanel kom innom tidligere på dagen og ga oss en liten vitamin boost med deilige smaksprøver på smoothies..nammenam.. Jeg fikk smake noe med mango og det var det perfekte “lille ekstra” på en jobbedag.

Til tross for alt alt dette så  stilte TBS mannsterke og rigget til med ekstra stoler, god frukt og drikke til Kremmerhus beibsa kom.

Vi som jobber der syns jo det er kjempegøy at butikker seg i mellom kan samarbeide. Ikke minst å få sminke folk til fest og virkelig få vist alt utvalget vi faktisk har innen sminke.

Det er jo enda folk som ikke vet at TBS har sminke:(

Jeg fikk jo bare med meg den første gjengen som kom, men fikk fort med meg at det var en livlig gjeng som virkelig var klar for party :-).  Kjemien mellom de to butikkene var det ikke noe å si på og latteren satt løst i rommet. Jeg kan bekrefte at frukten smakte perfekt (ettersom jeg smakte i smug :p)

Jeg håper uansett Kremmerhus jentene hadde en super aften og at de ble fornøyd med resultatet :-)!

 

http://nettienett.ipublish.no/byl%C3%98rdag-og-tbs-sminker-kremmerhuset/

One Response to Klare for feiring

  1. maria 4. april, 2011 på 18:02 #

    Så ut som en kjempegøy kveld!!! Så fine jentene ble:-)

Legg igjen en kommentar