Hopp til hovedinnhold

Hudpleie til alle!

I den virkelige verden hender det at kveldene blir for sene, folk soler seg, og vi glemmer å drikke to liter vann om dagen. Vi er ikke helgener, men virkelige kvinner med travle liv, og vi ønsker oss hudpleie som passer til hverdagen vår. Ta en titt på hva vi på The Body Shop kan tilby de forskjellige hudtypene, og du finner garantert noe som er bra for din hud også!


Hudpleie i alle aldre!

www.kvinneguiden.no

Begynn tidlig! Ikke vent til de første aldringstegnene setter sitt preg i det du enda trodde var frisk og fløyelsmyk ungdomshud. Før man vet ordet av det har årene tatt en igjen og ’fine linjer’ og nedsatt elastisitet blir fort en del av vokabularet ditt.  Dette kan ikke unngås, men utsettes dersom man tar pleie av huden alvorlig og etablerer gode rutiner tidlig.

20 årene:

I denne alderen inneholder huden mye fuktighet og man skal bruke milde produkter og fokusere på å forebygge aldersforfall. Det trengs ikke anti rynke kremer i disse årene.

Vi på The Body Shop har blant annet E Vitamin serien og Aloe Vera(for sensitiv hud) serien som passer perfekt til deg med normal og/eller sensitiv hud! Denne uken har vi til og med tilbud på E vitamin dagkrem + nattkrem!

Rens: For mange er 20 årene kvisealderen og kvisene popper jevnlig opp. Mange tyr til solarium for å ’tørke ut’ kvisene, men UVA strålene som solarium avgir framskynder aldringsprosessen. For å bli bukt med kvisene bør man bruke en mild ansiktsskrubb et par ganger i uken. For fet eller blank hud bør man rense huden med sminkefjerner som ikke inneholder olje. For tørr hud kan man bruke en mild rensemelk. For normal hud holder det å rense før du legger deg.

The Body Shop sin Tea Tree serie er perfekt for deg med fet og uren hud! Tea Tree Blemish Gel også kalt «Kvisekverkeren» er vårt bestselgende produkt i Tea Tree serien her på Galleriet!

 

Fuktighet: Dersom du har fet hud bør du bytte ut fuktighetskremen med fuktighetsgele, som tilbyr deg samme resultat, uten at den tetter porene og føles tung på huden.  For normal og tørr hud holder det at du velger en fuktighetskrem som inneholder Vitamin C eller E og høy solfaktor slik at du beskytter huden mot frie radikaler og sol. Ikke glem å smøre inn halsen.

Christine med C vitamin og E vitamin produktene våre:)!

Kom innom så hjelper vi deg å finne de perfekte produktene for nettopp DIN hud!

30 årene:

Kvisealderen er overstått, men kvisene blir dessverre erstattet med fine linjer som vil dukke opp særlig rundt øynene og munnen. Hudcellene fornyes ikke like ofte og hudens naturlige kollagenproduksjon synker.

Rens: Benytt en ansiktsgele/rens. Dette vil holde på hudens glød ved å fjerne døde hudceller slik at nye kan dannes. Peeling anbefales en gang i uken for å stimulere kollagenproduksjon.

Fuktighet: Dagkremen bør inneholde antioksidanter som Vitamin C eller hvit te samt høy solfaktor. Om natten kan du benytte kremer eller serum som inneholder Vitamin A også kalt retinol. Sollys påvirker effekten av Vitamin A, derfor bør den kun brukes om natten.

NUTRIGANICS™  SKIN CARE

En sertifisert økologisk hudpleieserie som gir jevn og revitalisert hud. Nutriganics er designet for å møte de første aldringstegnene, og bidrar til å mykne huden ved hjelp av naturlige ingredienser. Serien er er godkjent i henhold til strenge standarder satt av den uavhengige organisasjonen ECOCERT, en internasjonalt anerkjent organisasjon for sertifisering av økologisk og naturlig kosmetikk.

 

40 årene:
Dersom du har holdt deg unna livets fristelser som røyking, rødvin og slappe sydenturer bør huden din være rimelig plettfri. Men de fleste av oss har i hvert fall nytt godt av solen i påskeferier og sommerhalvåret noe som huden begynner å bære preg av. Solskader kan ha gjort huden tørrere og mer skjoldete og markante rynker er synligere enn tidligere. Man opplever nok at huden ikke holder like godt på fuktighet på grunn av tapet av kollagen og elastisitet.
Rens: Bruk en krembasert rens.
Fuktighet: Det kan være lurt å tilføre huden litt ekstra vitaminboost i form av kapsler, ampuller og vitaminmasker. Multivitamin produkter reparerer solskader og pigmentflekker. Bruk en serumskrem som inneholder antioksidanter to ganger daglig.

Natrulift

 
Natrulift forener plantens kraft med den nyeste teknologien innen hudpleie. Serien utnytter aktive ingredienser fra alle deler av granateplet – skall, fruktkjøtt og frø – for å gi mest mulig hudpleiende fordeler.Den innholder økologisk granateple og har gjennom kliniske tester bevist at huden føles fastere etter kun en dags bruk ved å mildne fremtoningen av linjer og rynker.

Natrulift Skincare består av seks produkter som brukes sammen i en daglig rutine. Rensing, toning og hydrering med Natrulift produkter vil resultere i en hud som er.

 50 pluss:

Alderen begynner virkelig å sette sine spor. Pigmentforandringer og leverflekker blir mer framtredende, samt blodårer og mimikk rynker er tydelige. Huden er tørrere og slappere.

Rens: Andvend en såpefri rens morgen og kveld for å unngå å tørke ut huden.

Fuktighet: Bruk serum etter rens. Deretter påføres en næringsrik fuktighetskrem og om natten fortsetter du med kremer og serum.

Wise Woman til moden hud

Kvinner i 50-årene har fantastiske ansikter, fulle av uttrykk og erfaring. Ansiktene avspeiler gleden over å ha oppdratt barn, og hvordan man både har ledd og grått. Vår Wise WomanTM serie kan ikke stille klokken tilbake, eller love deg en magisk foryngelseskur. I stedet tilfører serien det årenes løp tar fra huden, og er et ærlig svar på det faktum at huden blir finere, tørrere og mer delikat etter hvert som man blir eldre.

Uansett hvilken hudtype du har, eller hvilken alder du har, kan vi hjelpe deg til å finne de rette produktene til nettopp deg:):):)!

Ha en strålende dag videre:)!

Monica

 

 

 

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar