Hopp til hovedinnhold

Honey, let`s bronze!

 Idag fikk vi inn en helt rå ny bronzeserie i butikken: HONEY BRONZE!

Vi gikk nesten amok da vi åpnet kartongene med varer, og det ene «must have» produktet etter det andre dukket opp. Men vi må smøre oss med litt tålmodighet… HONEY BRONZE lanseres torsdag 12. mai!

Dere skal selvfølgelig få en liten «sneak preview» allerede nå :):):)

 
HONEY BRONZE serien består blant annet av Honey Bronze Shimmering Dry Oil (les mer om dette produktet i Nettienetts blogginnlegg), Honey Bronze Brilliance Powder, Honey Bronze Bronzing Gel For Face & Honey Bronze Lip Nectar!

Bildet under viser dere  de ulike nyansene vi har fått inn av HONEY BRONZE BRONZING POWDER:


LEKKERT IKKE SANT?

Så må jeg bare vise dere bilde av to helt nye farger vi har fått inn til leppene dine:


BRONZE UP, HONEY!

Les mer om HONEY BRONZE SHIMMERING DRY OIL her: http://nettienett.ipublish.no/just-love-it/

Det nærmer seg sommer og i dag fikk vi inn en ny lovely bronze serie :-) Siden jeg ikke har vært i solen siden Egypt turen i januar, passet dette meg perfekt. Serien inneholder lipglosser, matte bronzing-pudder i ulike nyanser, glød til ansikt og shimmer tørr olje til kroppen.

Jeg kjøpte med hjem Honey Bronze Shimmering Dry Oil:

Den lukter skikkelig sommer for meg, og gjorde at huden fikk en fin glød. Gjett om den kommer til å bli brukt mye frem til sommeren :-). Jeg liker at jeg kan bruke den på beina også, de ser jo sjeldent dagslys he he… Tror jeg gjør alle en tjeneste ved å gi de litt ekstra glød før jeg viser de frem :-).

Jeg har ikke klart å ta et fint bilde som viser hvordan resultatet blir på, men det er jo bare til å gå inn i nærmeste butikk og prøve selv. Resultatet blir jo uansett forskjellig ifra person til person. Siden det er en olje så trekker den fort inn i huden og farger heller ikke av på klærne. Det er ihvertfall min erfaring så langt.

Nå skal jeg bruke resten av kvelden til å spise deilig sjokolade i fra Konfektgalleriet :-)!


BTW den til høyre er trøffel med champagnesmak..HEAVEN!!!

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar