Hopp til hovedinnhold

Christines sminketips for sommeren!

Makeupartist hos The Body Shop Galleriet, Christine Efford

Nå som vi endelig går mot sommeren, er det på tide å gjøre endringer i sminkevesken. Huden endrer seg og blir gjerne mindre tørr/fetere. Det blir sterkere og varmere lys ute, så mørke toner på øyeskygger, dekkende foundation og harde linjer ser fort for sminket ut. På vinterstid bruker jeg selv mye dekkende foundation, pudder, solpudder for å få farge på lys vinterhud og gjerne sotede øyne i forskjellige farger. 

 

  Vintersminket!                                                                             Sommersminket!

Nå er det derimot tid for less is more, og myke duse farger som bare ser friskt ut i sommersolen. Huden skal nærmest være usminket, for å få en frisk, lett look med masse glød!

Enkle trinn for en naturlig look:

VITAMIN C DAILY MOISTURISER spf 30

Bruk en god ansiktskrem med solfaktor 15/30 tilpasset din hudtype.

 • For kombinasjonshud: Seaweed day cream SPF 15
 • Normal til tørr hud: Vitamin E day cream SPF 15, eller Vitamin C day cream SPF 30
 • Sensitiv hud: Aloe Vera day cream SPF 15
 • Voksen hud(fra 40 +): Natrulift firming day lotion SPF 15

Extra Virgin Minerals

Bruk en foundation med lett dekkevne eller et lett mineralpudder. Dekk eventuelle ujevnheter med en concealer. Jeg bruker Moisture Foundation SPF 15, og pleier å blande nr. 07 + 08 for å matche min hudtone. Legg så litt løspudder på hvis du pleier å bli blank i huden, men også for at foundation skal sitte bedre på. Jeg bruker Loose Face Powder 03.

The Body Shop Bronzing Powder

Legg deretter solpudder i hele ansiktet, og litt ekstra på kinnbena for ekstra glød. Bruk gjerne en rouge i en frisk rosa eller koralltone. Jeg bruker Baked Bronzer nr. 01 og Cheek Colour nr. 04. 

The Body Shop Shimmer Cube

Øyemakeup`en domineres av lyse baseskygger, gjerne med litt perlemor/shimmer. Ikke bruk for mye glitter da det vil se voldsomt ut i sollyset. Globallinjen kan forsterkes med delikate bruntoner og øynene  kan rammes inn av en kajal. Jeg bruker enten Eye Colour nr. 13, eller nr. 41 på hele lokket og opp til brynet. I globallinjen legger jeg enten nr. 32, eller nr. 05 Eye Colour. Bruk gjerne sort eller brun kajal. For en mer leken og kul look bruker du metalliske kajaler med farge!

The Body Shop Baked Bronzer

Legg en highlight på kinnbena, jeg bruker enten Shimmer Waves nr. 02 eller Baked Bronzer nr. 02.

The Body Shop Hi Shine Lip Treatment

Avslutt med en enkel gloss med masse fuktighet! Jeg sverger til Colourglide Shine nr. 01, Honey Bronze Lip Nectar i en korall farge, eller Hi Shine Lip Treatment nr. 16.

Vitamin C Face Spritz

På varme dager har jeg alltid med meg en fuktighetsspray i vesken. Sprayer den bare rett i ansiktet ved behov, og den kan heldigvis brukes både under og over makeup. Min favoritt er Vitamin C Face Spritz. 

Vet dere forresten hva som skjer mandag 4. juni?

Lily Cole er The Body Shop sin internasjonale ambassadør, og på mandag lanserer vi en helt ny makeup kolleksjon som bærer Lily Coles navn. Denne limited edition serien inneholder Lily Coles utvalgte favoritter av dyrevennlig sminke. VI GLEDER OSS!!

Ha en strålende sommer alle:)

Hilsen Christine Efford, makeup artist & makeup ansvarlig hos The Body Shop Galleriet

 

 

 


, , ,

One Response to Christines sminketips for sommeren!

 1. Fredrik 22. juli, 2022 på 13:04 #

  Hi, how are you?

  We love your website!
  I would like to know if you accept Guest post Articles!!!

  The article will be written according to your website’s content and in the same language of course, written by native writers!
  I would be extremely happy to work with you!

  If that’s possible, please let me know and I will send you some examples of recently published articles so you can see how we work.

  Thanks and have an excellent day!
  Kind Regards,
  Fredrik

Legg igjen en kommentar