Hopp til hovedinnhold

SKIN SCIENCE THAT SHOWS

modell med logo

Med over 100 års erfaring, forsterker Eucerin følelsen av ytre skjønnhet, indre ro og selvsikkerhet. Ved å gi en synlig sunnere, mer strålende hud er Eucerin synonymt med HUDFORSKNING SOM SYNES.

Alle Eucerin produkter er effektive. Og med det menes at produktene skal løse et problem og få huden til å reparere seg selv. Eucerin bruker kun et begrenset antall ingredienser for å redusere risikoen for allergier og reaksjoner, men aktive ingredienser i høy og dermatologisk relevant konsentrasjon slik at man får god effekt. Alle Eucerin produkter har klinisk dokumentert effekt og hudvennlighet på sensitiv hud.

125 års erfaring innen hudpleie

Eucerin produktene utvikles av Beiersdorf som har over 125 års erfaring innen hudpleie. Beiersdorf er en av verdens største produsenter av hudpleieprodukter og produktene utvikles i Hamburg på Europas mest moderne forskningssenter på hud.

Utviklet for sensitiv hud i samarbeid med hudleger

Eucerin produktene er spesielt utviklet for sensitiv hud og gir minimal risiko for hudreaksjoner. Alle produktene er klinisk testet og utviklet i samarbeid med hudleger for å sikre at huden får den beste pleie.

Velegnet for alle hudtyper og behov

Eucerin er en mild hudpleieserie som er velegnet for alle hudtyper uansett behov og tilbyr produkter til både frisk og syk hud, enten det er til ansikt, kropp eller innen solpleie. Produktene passer for alle som er opptatt av ny teknologi og overlegen produktkvalitet.

Les mer om Eucerin her www.eucerin.no

Vi får besøk av Eucerin hudpleiekonsulent Torsdag 12.November kl 12 – 16 og har 30% rabatt på Eucerin kroppsprodukter disse dagene. Tilbudet gjelder ikke gavepakker og allerede rabatterte produkter.

 

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar