Søstrene Grene Galleriet søker ny butikksjef

Da vår nåværende butikksjef blir overflyttet til ny butikk, søker vi etter en som kan drive vår butikk på Galleriet.
Søstrene Grene startet i 1973 og har over 200 butikker all over the world, innen 2018. Søstrene Anna og Clara arbeider lidenskapelig med å skaffe små lyspunkter i hverdagen. De utvikler med stor lidenskap nye design innen de ulike kategorier som: Bolig, interiør, hobby, kjøkken, leketøy, maling/lerret og økologisk mat. Butikkene mottar hver eneste uke flere paller med nye varer, hvorav mange selges i korte perioder.

 

Vi søker deg som har vært butikksjef eller assisterende butikksjef i en 100% stilling. Du har stor interesse for form, farge og moter. Din lidenskap er å jobbe med andre mennesker, skape resultater og være kreativ. Det er høyt tempo på Søstrene Grene og vi legger ikke skjul på at det å jobbe i en slik butikk er hardt arbeid. Hverdagen er hektisk, men likeså gøy. Våre ansatte sier at tiden «flyr» når de er på jobb.
Arbeidsoppgaver vil være å bestille varer, varemottak, kundebehandling, personal, kasseoppgjør og andre oppgaver som faller inn under daglig drift.
Arbeidstiden vil være dagtid, bortsett fra 2 ganger i uken der du har kveldsvakt. I tillegg kommer annenhver helg. I høysesong anbefaler vi at du jobber stort sett dagvakter.

Søknad med cv sendes: soknad.grene@gmail.com Søkndadsfrist: 20 juli 2018
Spørsmål vedrørende stillingen, kontakt Marita Olsen tlf. 90205043