Rituals søker 3 dyktige selgere!

Rituals Galleriet, Bergen søker nå 3 dyktige selgere som kan arbeide i perioden 1. juni til 31. august.

Arbeidstid vil variere. Det blir mulighet for fast ansettelse etter sommeren.

OPPGAVER

Som selger informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi, samt yte eksemplarisk service til våre gjester. Dine arbeidsoppgaver består videre av å alltid sørge for at butikken er ren, ryddig og ordentlig fylt på sammen med ditt team.

DIN ROLLE

Du spiller en viktig rolle for å kvalitetssikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem for vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch.

KVALIFIKASJONER

  • Du har interesse for skjønnhet og kosmetikk
  • Du har gjerne erfaring fra butikkarbeid og/eller kundeservice
  • Du er fleksibel når det gjelder arbeidstid, og kan jobbe kvelder og helger
  • Du har et smittende godt humør og kan yte eksemplarisk service
  • Du har gode norskkunnskaper og har fylt 18 år

Du er opptatt av å være “best in class” i ditt arbeid. Du er fleksibel, engasjert og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder.

HVA KAN VI TILBY?

Rituals tilbyr deg en spennende sommerjobb sammen med et entusiastisk team.

Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle din kunnskap om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceinnstilt arbeidsmiljø.

RITUALS

” Vårt mål er ikke å selge skjønnhet til deg, vårt mål er at du skal ha det bra!” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Rituals hjelper deg å roe ned ditt stressede liv, skape meningsfulle stunder og minner deg på å oppleve disse stundene med glede.

Vår ambisjon er å bli verdens fremste varemerke innen kosmetikk. Og til dette trenger vi engasjerte, energiske, ambisiøse og dyktige mennesker som hjelper oss å oppnå våre mål. Dette kan oppfattes som et paradoks, men innen vår virksomhet komplementerer meningsfullhet og prestasjoner hverandre som Yin og Yang.

Mennesker er de ultimate ambassadører for vårt varemerke.

INTERESSERT?

Å finne de rette kandidatene med den rette kompetansen er veldig viktig for oss. Om du er interessert i å arbeide hos oss, og din profil passer med den vi søker etter, så ser vi frem til å motta din søknad! Lever søknad, CV og bilde i butikken i 2. etasje på Galleriet.

Søknadsfrist er 15. mai, men søknader behandles fortløpende.