Julens vakreste undertøy – Affordable Luxury

Lindex lanserer julens vakreste undertøy i samarbeid med Ewa Larsson

Det fremgangsrike samarbeidet mellom Lindex og designer Ewa Larsson fortsetter. I begynnelsen av desember lanserer motekjeden en ny designerkolleksjon, Affordable Luxury by Ewa Larsson. Det er en eksklusiv kolleksjon, som i tillegg til sofistikert undertøy også består av luksuriøse undertøysplagg og spektakulære smykker. Julens Affordable Luxury blir Ewa Larssons debut som undertøysdesigner.

Foto: Lindex.no

Ewa Larsson har skapt julens mest luksuriøse kolleksjon, som også blir hennes tredje design-kolleksjon for Lindex. Sensuelt, sofistikert kvinnelig og eksklusivt er kjennetegnende for kolleksjonen. Ewa debuterer i denne sammenheng med sin første undertøyskolleksjon.

 –  Det er veldig spennende at vi fortsetter designsamarbeidet med Ewa Larsson. Hun er en dyktig og erfaren designer som alltid gjør sitt ytterste for å utvikle mulighetene for unik design, både i valg av materialer, skjæringer og silhuetter, sier Inger Lundqvist, sjef for innkjøp og design i Lindex. 

 Affordable Luxury by Ewa Larsson er en spesialkolleksjon med høy motegrad, som kommer i tillegg til Lindex’ ellers brede utvalg. Fargepaletten for kolleksjonen går i svart, opalgrått og kremhvitt. Kolleksjonen består også av smykker som oser av fest og glamour.

Tekst: Lindex.no

 –  Jeg er smigret over at jeg har fått lov til å skape denne julekolleksjonen for Lindex. Inspirasjonen har jeg hentet fra syttenhundretallets rokokkostil, så kolleksjonen er sensuell og elegant. Lindex er spesialist på undertøy og da er det spesielt inspirerende å lage en kolleksjon som lanseres i tide før jul. Fokuset mitt har vært på at hvert plagg skal være noe utenom det vanlige, både i design og gjennomtenkte detaljer, forteller Ewa Larsson.

 Ewa Larsson er en dyktig og erfaren designer som tidligere har jobbet med store oppdragsgivere både internasjonalt og i Sverige. I 15 år hadde hun sin base i Paris og jobbet med motehus som Plein Sud, Tara Jarmon, H&M og Joop. Nå har Ewa flyttet basen sin til Södermalm i Stockholm.

Kolleksjonen lanseres 8. desember i samtlige Lindex-butikker over hele verden.

, ,

Ingen kommentarer enda.

Skriv en kommentar

Koble til med Facebook

eller fyll inn feltene nedenfor.

PS. Vil du ha et profilbilde til innlegget ditt? Logg inn med facebook eller opprett en gravatar.