Butikksjef hos Søstrene Grene

Søstrene Grene Galleriet søker ny butikksjef

Da vår nåværende butikksjef blir overflyttet til ny butikk, søker vi etter en som kan drive vår butikk på Galleriet.
Søstrene Grene startet i 1973 og har over 200 butikker all over the world, innen 2018. Søstrene Anna og Clara arbeider lidenskapelig med å skaffe små lyspunkter i hverdagen. De utvikler med stor lidenskap nye design innen de ulike kategorier som: Bolig, interiør, hobby, kjøkken, leketøy, maling/lerret og økologisk mat. Butikkene mottar hver eneste uke flere paller med nye varer, hvorav mange selges i korte perioder.

Vi søker deg som har vært butikksjef eller assisterende butikksjef i en 100% stilling. Du har stor interesse for form, farge og moter. Din lidenskap er å jobbe med andre mennesker, skape resultater og være kreativ. Det er høyt tempo på Søstrene Grene og vi legger ikke skjul på at det å jobbe i en slik butikk er hardt arbeid. Hverdagen er hektisk, men likeså gøy. Våre ansatte sier at tiden «flyr» når de er på jobb.
Arbeidsoppgaver vil være å bestille varer, varemottak, kundebehandling, personal, kasseoppgjør og andre oppgaver som faller inn under daglig drift.
Arbeidstiden vil være dagtid, bortsett fra 2 ganger i uken der du har kveldsvakt. I tillegg kommer annenhver helg. I høysesong anbefaler vi at du jobber stort sett dagvakter.

Søknad med cv sendes: soknad.grene@gmail.com Søkndadsfrist: 20 juli 2018
Spørsmål vedrørende stillingen, kontakt Marita Olsen tlf. 90205043

#butikkleder #butikksjef #ledigjobb #jobbledig

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Skriv en kommentar

Koble til med Facebook

eller fyll inn feltene nedenfor.

PS. Vil du ha et profilbilde til innlegget ditt? Logg inn med facebook eller opprett en gravatar.