Gourmet helg!

Kjøtt – og fiskedisken på Lerøy Mat bugner av godsaker i dag… Solen skinner ute, så hva er vel bedre enn et gourmetmåltid fra grillen? På bildet over ser vi bla laksefilet fylt med kremost og perppermarinade (nederst i midten) og laksefilet fylt med kryddersmør. Disse kan ovnsbakes, stekes i panne eller på grill. Ved grilling er det lurt å legge de på smurt folie. Bruk lokk og inne vend på fiskestykke. Når fargen er endret til lyserosa er stykkene klare for servering.

I fiskedisken finner du også ferske grillspyd, sushi, blåskjell og reker i tillegg til et supert utvalg av fileter og annen fersk fisk. Medarbeiderne i fiskedisken er erfarne fagpersoner som har knallgod produktkunnskap, så de kan gi gode råd og tips til deg hvis du har behov for det.

Er det mer fristende med kjøtt i helgen er utvalget stort. I kjøttdisken finner du alt fra marinerte, umarinterte kjøttvarinanter og deilige grillspyd og pølser.


Også i kjøttdisken finner du dyktige fagfolk som kan hjelpe og gi råd om det meste innenfor sitt område.

Noen råd om grilltider og tilbehør:
Marinerte lammeskiver: 3-4 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen
Snurrer av svinefilet: 3-4 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen. Grilles på middels varme så ikke krydderet brenner seg.

Anbefalt tilbehør: Lun potetsalat, rissalat, pastasalat og aprikos og peanøttdip. (oppskriftene finner du på matprat.no)
Lykke til meg grillingen og ha en super helg!

, , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Skriv en kommentar

Koble til med Facebook

eller fyll inn feltene nedenfor.

PS. Vil du ha et profilbilde til innlegget ditt? Logg inn med facebook eller opprett en gravatar.