Søtt

Muffins, eller cupcakes om du vil, har blitt superpoppis de siste årene. Og det er ikke rart, de er lette å lage i mange varianter og ikke minst; de kjempegøy å pynte! Fine kakefat og stettfat finner du blant annet på Til Bords, Kremmerhuset og Christiania GlasMagasin. Og flotte muffins-stativ har de på Kitch`n. På kakebordet imponerer det alltid med et muffinstårn, så sjekk det ut hvis du ikke har gjort det allerede!

På Kitch`n fant jeg også et fantastisk praktisk hjelpemiddel til å legge glasuren på. I steden for posene som ofte er knotete å bruke og vanskelig å rengjøre, finnes en slags plast”belg” som forenkler pyntingen.

Et annet tips til dekor er å bruke farget papir fra Norli Papir og klippe ut figurer som du limer på tannstikkere. Det er kjempeenkelt og gjør mye av seg, og barna synes det er stor stas å være med å lage pynten!

På denne årstiden er det også fint å pynte med litt natur. Hvis ikke du vil ut og plukke selv, finner du pakker med ferdig vaskede og sorterte kongler og kvister på Kremmerhuset.

Ha en strålende uke!

, ,

Ingen kommentarer enda.

Skriv en kommentar

Koble til med Facebook

eller fyll inn feltene nedenfor.

PS. Vil du ha et profilbilde til innlegget ditt? Logg inn med facebook eller opprett en gravatar.